Susipažinkim!!

Moderatorius: rocky

Re: Susipažinkim!!

Standartinė RUFUS » 20 Vas 2012, 10:29

na logikos del tvoros statymo ir tu vaiksciojimo planu kaip ir nera... deja teks vaikscioti : ratais - kvadratais :(
o del susipazinimo gyvai atsilus orams, tai mes uz :) tik reiktu gal palaukti tu zadetu suoliuku :) :) :)
del isirengimo, labai dziugu, kad yra kantriu ir suprantingu zmoniu, mes is tu kurie dar isirengineja,
bet tikrai stengiames gerbti Jusu gyvenanciu ramybe :)
to > Vaida> o jus kelintam aukste gyvenate??? idomu ar cia visam name ar tik jusu aukste...
Paskutinį kartą redagavo RUFUS 20 Vas 2012, 11:24. Iš viso redaguota 2 kartus.
RUFUS
 
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: 06 Vas 2012, 11:56

Re: Susipažinkim!!

Standartinė Blume » 20 Vas 2012, 11:10

Sveiki, aš jau irgi norėjau pakomentuoti dėl patekimo į parkingą. Bet matau kad jau sureaguota ir yra išsiųstas laiškas III etapo bendrijai, žiūrėsim kaip čia toliau bus. Nes kažkaip tikrai toli gražu nežavi mintis į parkingą eiti vos ne per IKI parduotuve... Juk kalba eina apie patekimą į mūsų nuosavybę, dar gal lieps ir į butą per langą lipti? O tarp kitko patekimui į parkingo laiptinę III etapo teritorijoje, kuria dabar naudojamės, manau turėtų būti koks nors servitutas. Arba tegul užsuka tvorą šonu kad nepatektumėm į jų teritoriją eidami į parkingo laiptinę :)
Blume
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: 01 Gru 2011, 19:14

Re: Susipažinkim!!

Standartinė Tvynis » 20 Vas 2012, 12:05

Sveiki, OHO koks pagyvejimas forume :)

Dėl šilto vandens, kaip nuo gruodžio gyvenantis galiu pastebėti, kad pirmomis dienomis tekdavo silto vandens laukti duse apie 5-7 minutes, tad rytais nervuodavo :) po to susitvarkė, tikriausiai sistema daugiau pradėjo naudotis gyventojų ir ši problema dingo. Del atšalusio vandens nebuvo tokios problemos :)

Dėl to nelemto vaikščiojimo į parkingą...velnias, kodėl reik susitaikyti su tuo, kad teks vaiksšiotyi, pritariu servituto minčiai arba tvoros pasukimui. šeip manau pažeistos 7A ir 7 namų gyventojų teisės, kadangi mūsų niekas neatsiklausė, parašų nerinko ir pan. Tam, kad dėtų spynas - 2 aukšte turėjo rinkto mūsų parašus. Parkinge apie 200 vietų, 100 parašų (50 proc. kas mažai tikėtina) iš -1 gal ir surinko, bet iš -2 abejoju, kad surinko parašus. Kiek teko girdėti Hanneris suinteresuotas laimėti šį gnčą nes jiem tiesiog nepavyks parduoti parkingų kai pasakys, kad vos ne nuo santariškių įėjimas :D Be to kaip juokavau pas Gintarę nuvykęs- jei kaimynas pirmame aukšte pasakys, kad jam nemalonu kai čia aš vaikštau per pirmą aukštą, pakeis įęjimo spynas ir pastatys man kopėčias į trečią aukštą, tai būsiu priverstas lipti? :D

Dėl remonto darbų..viskas yra toleruotina kol vyksta su saiku... suprantama, kad yra ir po darbų atliekančių remonto darbus..juk toks gyvenimas, tik tas muzikinis intrumenttas - perfuratorius jau kaip koks šėtonas :) nieko išgyvensim :)
Tvynis
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: 18 Vas 2012, 10:49

Re: Susipažinkim!!

Standartinė vaidzike » 20 Vas 2012, 20:37

Sveiki,

Skambinausi Tadui, tai sakė kad tuo vandeniu jau kažkas pasiskundė :D ir šiandien turėjo tvarkyti. Esmė tokia, kad ilgai leidžiant vandenį vietoj karšto pradeda bėgti šaltas. Kažkas klausė, kuriam aukšte gyvenu, tai atsakymas - trečiam, tačiau, kiek man žinoma antram aukšte tokia pati situacija.

Dėl parkingo tai tikiuos, kad Haneris pasistenks, nes jie patys perkant butą su parkingu sakė, jog bus galima į jį lengvai patekti būtent per šalia esančių namų nusileidimą į parkingą. Beje į parkingą galima patekti ne tik pro tą nusileidimą esantį už vartų, bet ir pro visų tų namų nusileidimus (esančius lauke prie įėjimo durų) išbandyta :) magnetukai tinka :)

Dėl grąžtų orkestrų. Aš čia gyvenu jau nuo gruodžio pradžios, tai jau tie orkestrai senkina kantrybės taurę. Nelabai smagu savaitgalį vietoj žadintuvo išgirsti kalimo ar grąžtų garsus.
vaidzike
 
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: 04 Vas 2012, 20:55

Re: Susipažinkim!!

Standartinė Tvynis » 20 Vas 2012, 21:33

Kol namas nepriduotas jame galioja Hanner'io taisykles po kuriomis visi yra pasirase.

Apdailos darbu atlikimo taisykliu 2 punktas (sutarties priedas Nr. 10):
Pirkejas turi teise patekti i buta ir vykdyti butinosios apdailos darbus darbo dienomis nuo 6.00 iki 22.00 val., sestadieniais nuo 9.00 val. iki 17.00 val. Sekmadieniais ir svenciu dienomis butinosios apdailos darbai negali buti vykdomi.

Nama pridavus yra kiti dokumentai reglamentuojantys triuksmo lygi poilsio metu. :) Galima taisyklemis apsikarstyti kai to tikrai reikia. Mes visalaik stengiames supratingai ziureti i vykdomus apdailos darbus ir ju keliama triuksma netgi tada kai negalima, tarkim sestadieni iki 22.00 val ir pan., sekmadieni apie pietus ir pan. ir suprantu, kad kai kuriems tiesiog kitaip neiseina, todel norisi, kad ir kaimynai pagalvotu jos 23.30 nelabai buna smagu, kaip per graztu skambesi neimanoma susisneketi ar girdeti ka TV burba :) bet kuriuo atveju kaip sakant visi juk draugiskai gyvensim, todel kaip sake liopoldas, draugai,gyvenkim draugiskai :)bukim supratingi tiems, kurie dar vis kuriasi ir tiems, kurie jau isikure :) pavariau cia kaip koks draugystes kursu GURU :):):)

Beje, del laiptiniu..tikiuosi jos dar bus karta jos dazomos ir tvarkomos...nes nuo statybiniu medziagu nesiojimo sienos jau nebekaip atrodo :)
Taip pat galiu pasidziaugti uz kiemo sniego valyma, tikrai gan neblogai darbuojasi zmogelis, ko nepasakyciau apie laiptiniu valyma..kazkaip to valymo nesimato...
Ir dar der tu suoliuku, cia rimtai? dar planuoja irengti suoliukus? nu ka tu ka tu...visai cia bus smagu :)
Tvynis
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: 18 Vas 2012, 10:49

Re: Susipažinkim!!

Standartinė RUFUS » 21 Vas 2012, 10:20

niuuuu saunu girdeti, kad yra supratingu zmoniu su protingais pasisakymais, deja jie 7A (as cia apie Tvynis) :) :) :)
kas del suoliuku, tai buvo zadeta, kad jie bus, bet neaisku kada... Teks ant zolytes pasisedejima daryti :) :) :)
o del laiptiniu, tai mes kai ieskojom apdailos darbininku, tai uztaikem ant firmos, kuri kaip pasirodo daze pas mus abieju namu laiptines,
tai sake, po pusmecio vel grys pakartotiniam dazymui... tai gi ... Bus grazu :) :) :)
RUFUS
 
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: 06 Vas 2012, 11:56

Re: Susipažinkim!!

Standartinė nemalonus žmogus » 21 Vas 2012, 12:38

Dar kažkiek apie parkingą. Skelbimlentėj pakabintam rašte buvo akcentuojamas saugumas. Na taip, varteliai prie įėjimo virš -1 aukšto įvažiavimo, kaip matau, išlaužti ir netaisomi. Perkelti tvorą su visais varteliais būtų logiškiausias sprendimas. Kita vertus, visi varteliai į teritorijas - akivaizdžiai butaforiniai, nereikia nei jokių kodų, nei raktų - be didelių pastangų užkiši ranką, paspaudi knoptuką ir atsidarai. :))) Ir niekaip nesuprantama, kokiu būdu padidės saugumas, jei visi ims landžiot per laiptines. :) Nebent hanneris už magnetų perprogramavimą tikisi nulupti vieną kitą litą. :P

Su vandeniu kaip tik atvirkščiai: tenka palaukti, pakol pradeda bėgti karštas, bet jau kai atbėga, tai ir išties karštas, galima bandyti cigaretę prisidegt. :D
nemalonus žmogus
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: 18 Vas 2012, 14:54

Re: Susipažinkim!!

Standartinė Tvynis » 22 Vas 2012, 17:45

Tai faktas, kad saugumui nepadės..paėmei ir perlipai vartelius, paėmei ir įėjai į parkingą per beužsidarančius vartus..na aš įsivaizduoju, kad reikėjo kažkokią priežastį sugalvoti...negi parašysi dėl to, kad nepatinka kai kiti vaikščioja. Jeigu norisi saugumo, manau daug efektyviau butu vaizdo kameros (Beje mums tai irgi aktualu, nes prieš kokią savaitę grįždamas iš darbo mačiau parkinge stovinčią kriminalinės policijos mašina su pareigūnais, turbūt neveltui). Tik aš žinau tiek, kad man tiktų pasukta tvora kampu, vaikčiojimas per vartelius, per pastatytą estakadą :mrgreen: ir dar velnias žino per kur, bet per artimesnį įėjimą, nes mes tikrai nekamuojama liguosta kleptomanija ar kitos ligos kviečiančios patekti į III etapo kiemų teritoriją, as tik noriu patekti į parkingą per logišką ir artimiausią įėjimą :)

Beje mieli kaimynai sausio mėnesio mano sąskaita už visas paslaugas 780 ličių :) kosmosas :) dižiausia dalis šildymui 380, toliau karštas 130 ir po to jau kiti. Beje kaip ten su tuo PVM šildymui, ar tik nemokam 2 kartus PVM'o? UAB "Vilniaus energija" ->saskaita Bajorų kalvoms su PVM,bajorų kalvos-> saskaita mums vėl su PVM. Ir dar klausimas, o bajorų kalvos neturi teisės susigrąžinti PVM? ar neturėtų mums būti kažkaip kompensuojamas PVM? nes būtent jis sąskaitą padaro kosmosinę.
Tvynis
 
Pranešimai: 6
Užsiregistravo: 18 Vas 2012, 10:49

Re: Susipažinkim!!

Standartinė solo » 22 Vas 2012, 19:06

Laba visiems,
Del interneto kaip suprantau turim vieninteli varianta - Skynet'o (bent kolkas). o del televizojos gal galima ant stogo issikelti Mikrovisatos ar Viasato antena viena visai laiptinei, kad nereiktu balkonuose kabinti antenu? gal kas tuo domejotes? aisku jei tik butu daugiau norinciu tureti Mikrovisos televizija.
solo
 
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: 11 Vas 2012, 20:58

Re: Susipažinkim!!

Standartinė blah » 22 Vas 2012, 19:49

Sveiki kaimynai, mes is 7A. Cia gyvenam jau antra savaite.
Kas liecia parkinga, tai pries savaite kriminalistai del musu i parkinga buvo atvaziave. Vagisius isdauze stikla ir bande paprastas koloneles islupti, bet gal kazkas sutrukde ar nepajege tai pavoge sampuno buteliuka! :D Beto langa isdauze dienos metu, kazkur tarp 10 ir 14val. tai bukit budrus ir nieko masinoje nepalikit. Taip pat nezinau cia sutapimas ar ne, bet kai ejau i parkinga vartai buvo pakelti...
Interneta isivedem Skynet ir naudojam tik kelias dienas, tai ar blogai ar gerai dar sunku pasakyti. Kazkodel man atrodo, kad dar KAVA (kava.lt) interneta galima isivesti, nors ju internetiniam puslapy dabar nematau musu namo.

Del mikrovisatos tv tai teoriskai galima butu prisijungti visai laiptinei ir moketi uz viena abonimentini mokesti. Pagal ju puslapyje pateikiama informacija:
1. Ar reikia mokėti už papildomus televizorius?
Ne. Kabelinę televiziją galima žiūrėti per keleta televizorių. Mokate tik vieną abonentinį mokestį, Jums nereikia mokėti jokio papildomo mokesčio už kitus televizorius.

Taciau tai butu nelabai legalu, nes ju sutartyje yra toks punktas:
4.7. Naudotis suteikta Įranga tik asmeniniams poreikiams tenkinti ir tik sutartyje nurodytu instaliacijos adresu. Naudotis Įranga daugiau nei viename ūkyje, taip pat ją ar joje esančią informaciją susieti, perleisti arba perduoti naudotis tretiesiems asmenims ar kitaip ją panaudoti yra draudžiama.


Viasat, kiek zinau neleidzia ziureti per kelis tv, bet greit internete paieskojus zmones siulo sprendimus nusiperkant tam tikrus irenginius :) Zinoma, tai taip pat nelabai legalu, o ir Viasat sutartyje taip pat turetu buti punktas apie tai, kad paslauga leidziama naudotis tik asmeniniams poreikiams tenkinti.
blah
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: 22 Vas 2012, 19:14

Re: Susipažinkim!!

Standartinė Spy Couple ™ » 22 Vas 2012, 22:28

Sveiki kaimynai :) mes esam Rūta ir Ramūnas is 7A namo, pirmos laiptinės, atsikraustėm istorinę dieną - vasario 16 :D Šauniai, matom, bendraujat, gal ir mus priimsit į kaimynų gretas :) ? Tikimės, kad susibendrausim :) draugiškai :lol:
Pas mus ta pati problema, tenka ilgokai palaukt šilto vandens, bet manau su laiku viskas išsispręs. :roll: :)
Kaimynas iš 5aukšto nustebo, kai duris atrakinom magnetuku, o ne "labai ilgu kodu" :) tai jei kam reikia magnetuku, gali nueit pas apsauga, kaina 20LT vienetas :)
Mes turim Skynet, neterminuotai sutarčiai, kol kas,jei kas turi gerų pasiulymų, tai būtu smagu išgirsti ;)

P.S. sąskaitos, tai nemažos.... :o :shock:

Linkėjimai, Rūta ir Ramūnas
Vartotojo avataras
Spy Couple ™
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: 22 Vas 2012, 19:24

Re: Susipažinkim!!

Standartinė solo » 22 Vas 2012, 23:56

Del antenos ant stogo, tai turejau galvoje, kad statyti viena antena, taciau abonimentus manau reiktu pirkti kiekvienam butui atskirai. tiesiog nesinori kabinti antenos balkone :)
solo
 
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: 11 Vas 2012, 20:58

Re: Susipažinkim!!

Standartinė RUFUS » 23 Vas 2012, 14:43

780 litu??? kai paskaiciau, tai ohooo hooo net bijau nuvaziuoti saskaitos pasiimti :) bet is tiesu kaip su tuo PVM???
labai idomu ar nemokam dvieju PVM? Nesinori kazkaip tuo tiketi :(
na va dabar bijau saskaitu :) :) :)
RUFUS
 
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: 06 Vas 2012, 11:56

Re: Susipažinkim!!

Standartinė blah » 23 Vas 2012, 19:56

kas liecia siluma, tai finansu ministerijos puslapyje apie pvm (http://www.finmin.lt/web/finmin/pvm) radau toki idomu dalyka:
Iki 2012 m. gruodžio 31 dienos:
lengvatinis 9 procentų PVM tarifas taikomas šilumos energijai, tiekiamai gyvenamosioms patalpoms šildyti ir į gyvenamąsias patalpas tiekiamam karštam vandeniui.

ir to straipsnio komentaras yra toks:
7. Šilumos energijos tiekimo įmonė gavusi patvirtinimą iš juridinio asmens (pvz., iš bendrabučių, daugiabučių namų savininkų bendrijų ir panašiai) kad šilumos energija yra tiekiama į gyvenamąsias patalpas, gali taikyti lengvatinį PVM tarifą, nepriklausomai nuo to, kaip tokių gyvenamųjų patalpų nuomininkai (savininkai) atsiskaito su juridiniu asmeniu už į jų gyvenamąsias patalpas patiektą šilumos energiją. Pažymėtina, kad juridiniai asmenys šilumos energiją, tiekiamą tokiems gyvenamųjų patalpų nuomininkas (savininkams) apmokestina lengvatiniu PVM tarifu.

taigi hanner turetu sutvarkyti dokumentus ir uz siluma moketume ne 21% pvm kaip dabar yra saskaitose, o 9%.

reikia juos paraginti kazkaip :)
blah
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: 22 Vas 2012, 19:14

Re: Susipažinkim!!

Standartinė RUFUS » 29 Vas 2012, 10:14

labas rytas :)
as vakar naiviai tikejau, kad atsiminsiu e-meila :)
deja siandien NEATSIMENU pavardes :(
gal kas galite parasyti ??? visa kita atsimenu :)
RUFUS
 
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: 06 Vas 2012, 11:56

Re: Susipažinkim!!

Standartinė blah » 29 Vas 2012, 10:19

sveiki, as uzsirasiau zlotas(dot)lt tai netiko :D pagooglinus radau, kad tikriausiai turetu buti zlotkus ?
blah
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: 22 Vas 2012, 19:14

Re: Susipažinkim!!

Standartinė Minde » 29 Vas 2012, 10:26

Sveiki,

Agne ir Mindaugas is 7A 3 auksto
Malonu susipazinti!
Minde
 
Pranešimai: 1
Užsiregistravo: 29 Vas 2012, 09:48

Re: Susipažinkim!!

Standartinė RUFUS » 29 Vas 2012, 10:35

oi kaip aciu joooo zlotkus...

tai baigiam bendravima cia ir keliames pas ji :)
RUFUS
 
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: 06 Vas 2012, 11:56

Re: Susipažinkim!!

Standartinė solo » 29 Vas 2012, 11:40

labas rytas,
Girdejau kad vakar turejo buti susirinkimas del parkingo... deja negalejau sudalyvauti. gal kas galit parasyti kokios naujienos ir siaip ka aptarete.
solo
 
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: 11 Vas 2012, 20:58

Re: Susipažinkim!!

Standartinė rocky » 29 Vas 2012, 13:41

Tvynis rašė:Sveiki visi,

Mes is 7A. Gyvename nuo gruodzio menesio. Turbut vieni is pirmuju :).

Del sildymo. Pacioje pradzioje budavo salta, bet palaikius 2 menesius visuose kambariuose ant 5-tuku gerai kirto per kisene, nors dabar jau namie apie 21 laipsni :) susildem sienas :) aisku uz sildyma teko pakloti kosmines sumas :)))
Taip pat labai svarbu kovoti su dregme. Vedinam kambarius kasdien, turime dregmes surinkeja, kuris taip pat nuolat veikia. Gruodzio menesi pramoninis dregmes surinkejas istrauke apie 30 litru vandens, dabar buitinis dregmes surinkejas surenka kokius 2 litrus per para. Tad kol dregme laikysis bute, tol bus vesu. Na cia is patirties :)



Tvyni - gal gali papsakoti dar siek tiek apie dregme? Koks tas buitinis dregmes surinkejas? Cia elektrinis kazkoks?
Beja pramoni tai turbut nuomotis reikia ar kaip ten yra?
Nes dregme tai pastebejau ir pas save nemaza.. Nors gyvenu tik antra diena :roll:

Beja kaip sildotes vonioje? As pasijungiau sildomas grindis, bet nezinau kas bus su saskaitele.. Termostatas ant 25laipsniu, tada vonioje silta :) :D
Vonios gyvatuko dar nenusipirkau
Vartotojo avataras
rocky
 
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: 08 Lap 2011, 12:34

Re: Susipažinkim!!

Standartinė vaidzike » 01 Kov 2012, 20:36

Sveiki,

Kokį ten susirinkimą minėjai Solo? :) Būtų malonu informaciją gauti :) Nes visus gyvenančius tiek 7, tiek 7A name, manau domintų šita info.
vaidzike
 
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: 04 Vas 2012, 20:55

Re: Susipažinkim!!

Standartinė Anastasija » 05 Kov 2012, 11:45

Sveiki,


Anastasija ir Aleksejus is 7A 6 auksto.
Malonu susipazinti.
Anastasija
 
Pranešimai: 1
Užsiregistravo: 05 Kov 2012, 11:25

Re: Susipažinkim!!

Standartinė Blume » 05 Kov 2012, 13:08

Sveiki,
Norėjau pasidomėti gal yra kokių žinių dėl patekimo į parkingą per artimiausią laiptinę? Dar kol kas negyvenu savo bute, tačiau savaitgalį buvau atvažiavusi ir radau naują kodinę spyną ant 3 etapo vartelių ir nepavyko pasiekti šios laiptinės. Skambinausi Tadui, jis minėjo kad šią savaitę bandoma organizuoti susitikimą su 3 etapo bendrijos pirmininke ir su atstovais iš mūsų 4 etapo. Aš su mielu noru sudalyvaučiau tokiame susitikime jei jis vyktų pirmadieni, penktadienį arba savaitgalį, deja kitomis darbo dienomis nebūnu Vilniuje. Na bet tikiu kad savo poziciją turime apginti, nes tikrai "lipti į savo butą per langą" nenoriu :)

Beje dėl naujo uždaro mūsų 4 etapo forumo - norėčiau prisijungti, bet kažkaip internete atvirai rašyt kas tu toks ir kur tu gyveni nelabai norisi :) O šiaip ar forumas jau veikia? Ta prasme ar diskusijos jau ten persikėlė, ar kol kas dar čia viską rašom?
Blume
 
Pranešimai: 3
Užsiregistravo: 01 Gru 2011, 19:14

Re: Susipažinkim!!

Standartinė ievab » 09 Kov 2012, 00:33

Sveiki,

Miela susipažinti su visais, mes iš 7 namo, 3 aukšto. Čia jau gyvenam :) Pas mus bute nuo pradžių šilta - 20°C 8) , radiatoriai visada ant 3 padalos; taip pat drėgna, nes namas juk ką tik iškeptas, rinkom drėgmę surinkėju. Vienas didelis minusas - besikaupianti drėgmė balkone ir dažni "ežerai" ant grindų. Girdėjau, kad pas daug ką ta pati bėda.Tadas sakė, kad pavasarį skardas palei balkonų apačias tvarkys. Ką gi, įdomu įdomu :roll: ...
Aktualu: TV ir gero ryšio Interneto įsivedimas, sąskaitų už šidymą skaičiavimas (ir jų mažinimas :) ) ir kt. bendrus interesus liečiančios temos.
Pasisakau už kaimynišką susipažinimą pavasarį ant įsivaizduojamų suoliukų :D

I., J. ir M.
ievab
 
Pranešimai: 1
Užsiregistravo: 08 Kov 2012, 23:45

Re: Susipažinkim!!

Standartinė rocky » 13 Kov 2012, 14:49

Mielieji, dar karta primenu, rašykit man personal message, ir "tikriausiai" :D (po mini egzamino įsitikinant kad tai tikrai šių namų gyventojai) gausit prisijungima prie uždaro TIK 7A ir 7 namų gyventojų forumo. Ten dalyvaujam dar aktyviau! :mrgreen:
Vartotojo avataras
rocky
 
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: 08 Lap 2011, 12:34

AnkstesnisKitas

Grįžti į IV-as etapas (Bajorų kelio 7, 7A)

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių