Moderatoriai: SuperLapeSnape, Munchiss
2xE rašė:Sveiki, tai taip suprantu, kad gyvensite 5 name, B laiptinej 3 aukste? Tai mes greiciausiai gyvensim virs jusuMalonu susipazint
Raituzas rašė:Sveiki visi mieli kaimynai. Esu Raimundas is 3 namo. Gyvensiu su zmona Lilija ir tikiuosi kraustytis i naujaji buta po meneso (jei viskas gerai su remontais).
Tikrai saunu, kad yra susikures bajoru forumas, tikiuosi jis gyvuos ir toliau ilgus ilgus metus.
Norejau paklaust, gal yra girdet kokie bus (o gal jau yra) musu rajone interneto ir TV tiekejai isskirus TEO?
Vytas&Agile rašė:Sveiki, Bajoru Kalnieciai!![]()
malonu prisistatyti - mane vadina Vytu, zmona Agile, ir mazoji - Angelika. Jokiu zveriu neturim ir neturesim, bet kokia nors "bala" zuvims bus (A6-3 butui iskart pazadu apsidrausti porai melejonu). Beje, kol kas pazystam tik kaimynus priesais, taciau manau ilgai netruksim ir su kitais
Tai tam kartui tiek, iki malonaus!
VA
brixton rašė:Raituzas rašė:Sveiki visi mieli kaimynai. Esu Raimundas is 3 namo. Gyvensiu su zmona Lilija ir tikiuosi kraustytis i naujaji buta po meneso (jei viskas gerai su remontais).
Tikrai saunu, kad yra susikures bajoru forumas, tikiuosi jis gyvuos ir toliau ilgus ilgus metus.
Norejau paklaust, gal yra girdet kokie bus (o gal jau yra) musu rajone interneto ir TV tiekejai isskirus TEO?
Sveikas kaimyneSveikas atvykęs. Manau per sieną susibelsim
O apie Internetą ir Tv forume daug rašyta, tik reiki apanaršyti...Net atskiros temos....
Raituzas rašė:brixton rašė:Raituzas rašė:Sveiki visi mieli kaimynai. Esu Raimundas is 3 namo. Gyvensiu su zmona Lilija ir tikiuosi kraustytis i naujaji buta po meneso (jei viskas gerai su remontais).
Sveikas kaimyneSveikas atvykęs. Manau per sieną susibelsim
O apie Internetą ir Tv forume daug rašyta, tik reiki apanaršyti...Net atskiros temos....
dekui uz info. Jo kaimyne, manau per siena susibelsim ir alaus truktelti galesim
Silvija rašė:Sveiki, as Silvija is BK 19-64, cia gaunasi Claiptine 1a. kol kas gyvensiu viena, paskui kelsis ir kazkas is draugu![]()
p.s. ikurtuvem ketinu organizuoti salsa vakara, eji Jus nieko pries, tai sokiai vyks ir vidiniam kieme, aisku visi norintys bus laukiami prisijungti
BESEDER rašė:Silvija rašė:Sveiki, as Silvija is BK 19-64, cia gaunasi Claiptine 1a. kol kas gyvensiu viena, paskui kelsis ir kazkas is draugu![]()
p.s. ikurtuvem ketinu organizuoti salsa vakara, eji Jus nieko pries, tai sokiai vyks ir vidiniam kieme, aisku visi norintys bus laukiami prisijungti
Sveiki! Tai kada SALSA PARTY? ) Turiu drauga - DJ is II namo ))
Laurynas rašė:BESEDER rašė:Silvija rašė:Sveiki, as Silvija is BK 19-64, cia gaunasi Claiptine 1a. kol kas gyvensiu viena, paskui kelsis ir kazkas is draugu![]()
Sveiki! Tai kada SALSA PARTY? ) Turiu drauga - DJ is II namo ))
Kas tas Dj ? ;]
pensija rašė:Sveikuciai,seku foruma nuo pat jo uzgimimo,taciau,kadange esu ne Lietuvoj,tai delsiau.Tai stai,esam su vyru tik dviese ir netoli pensijos,tai prisizadam buti labai lojalus ir labai ramus.Gal tik kartais ramybe sudrums musu anukeliai,atvyke pasisveciuoti.Apsigyvensime tik vasara,taip kad galit parkuoti masina prie namo aikstele Nr8,kas tik norit(bent kol kas)Savo kaimynus matem,kai darem apdaila(Ausra-C2-1)ir kt.Taip kad iki malonaus.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias